søndag 12. august 2007

Utstilling og dramatikk

Idag har Hedda vært på sin første offisielle utstilling på Bjerke, hvor 98 flatter var påmeldt. Det var ni tisper i juniorklassen, og Hedda med sine knappe 10 måneder var mye yngre enn de andre som stilte.
Resultatet var rød sløyfe (1JK) og en kjempefin kritikk. Det ble ingen plassering i JKK, men er kjempefornøyd med den vakre jenta mi:)

Kritikken lyder som følger:
"Snart 10 mnd gammel tispe av meget god kvalitet. Velskåret flott hode med fint uttrykk. Fin hals. Kunne hatt mer tilbakeholdt (?) skulder. Velutviklet kropp for alderen. Fin overlinje og velv. bakpart. Beveger seg med bra steg (...) noe mer stabil sett forfra."

Senere på dagen skulle vi til Kjell og spise middag og kaker. Da vi kom fram slapp vi bare Hedda ut av bilen. Verken vi eller Hedda hadde vært der før, men Hedda løp inn i huset og hilset på mens vi låste og ryddet ut av bilen. Plutselig hører vi et høyt brak, og Hedda kommer løpende imot oss mens hun blør ganske mye. Hedda hadde da løpt gjennom en glassvegg med tre lag glass ved siden av utgangsdøra, og knust alle tre lagene!!! Tydeligvis så hun ikke glassveggen og braste igjennom i full fart på vei ut. Utrolig nok ble det ikke større skader enn et skikkelig kutt i snuten! Siden kuttet var ganske langt og relativt dypt satte vi oss bare i bilen igjen og kjørte til klinikken, hvor jeg sydde fire små sting.


Helt utrolig at det gikk så bra, Hedda kunne jo virkelig blitt alvorlig skadet. Hun er fremdeles ganske trøtt etter sedasjonen og ligger nå trygt og sover på teppet sitt:)

4 kommentarer:

Lotta, Troja & Puma sa...

Älskade söta lilla vackra goa Hedda !! MEN vilken TUR att det gick så bra ! Idag blir det ingen puss på nosen *aj* det blir universums varmaste keligaste KRAM !!!

Sköt om er nu och Anja, GRATTIS till kanonfin kritik !! Hon ser kalasfin ut.

Kraaaaaaaaaaaaaam

Veronica, Rio och Oliver sa...

Aj, aj det kunde gått riktig illa. Vilken tur att det inte blev värre skador.

GRATTIS till finfin kritik på utställningen. Hedda ser verkligen jättefin ut.

Kram.

(Hoppas det är okej om jag lånar med mig några bilder på Hedda härifrån)

Pernilla & Glimma sa...

Men kära goa Hedda. Vilken tur att det inte blev värre och att matte kunde fixa till din lilla nos.

GRATTIS till en fin officiell premiär och kritik på utställningen.

KRAMISAR från syrran med matte.

Gunilla sa...

Jättegrattis till debuten med så fin kritik.
Och vilken tur du kunde fixa lite stygn själv,och att det inte vart värre
Massor kramar och pussar Gunilla