søndag 27. juli 2008

Utstillingshelg Dag 2

Idag gikk turen til Råde. Dagens dommer var Johan Juslin fra Finland. Vi var tidlig ute og fikk sett på det meste av bedømmelsen før det var vår tur, og reagerte med en gang på at det ble delt ut så mye blått. Derfor var jeg ikke superoptimistisk når vi gikk inn i ringen, og ganske riktig fikk vi vår første blå sløyfe idag. Fikk en påminnelse på hvorfor utstilling ikke er det vi satser mest på, det henger ikke helt på greip å få 1UK med HP en dag, og så 2UK neste dag. Men, men, sånn er det vel bare i utstillingsverdenen;)

Kritikken lød som følger:
"Ngt stor tik som skal ha mer volum i kropp. Bra proposisjoner i hovud, lyse øyne, stær (??), bra hals. Står og rør seg trangt fram, bra benstamme for storlek og kjønn. For mkt avfallende kryss, derfor kraftløst steg bak. Bra pels. Mkt fint presentert. Vakker svans plyn (??)."


2 kommentarer:

Kjersti & Thea sa...

Alle championer skal ha en blåsløyfe i samlingen, så nå er det unnagjort :-)
At det går opp og ned i utstilligsringen er helt sikkert, ikke alltid lett å bli klok på hvordan dommerne dømmer.

Pippi og Mette sa...

hehehe sånn er denne utstillingsverden ja...! Flinkeste MH-Hedda, og godt å få dokumentert at Pippi og Hedda kan ligge stille og sove ved siden av hverandre;-) Snakkes når vi er tilbake fra Danmark!