mandag 28. april 2008

Runderingskurs

I helga var det runderingskurs som stod for tur. Dette er virkelig sporten for Hedda, hun synes det er helt topp å få løpe i skogen og finne mennesker og få belønning for det! Hun løper utrolig fort og har høy intensitet selv etter ganske mange slag. Ifølge instruktøren er det ikke en hund jeg har, men en maskin... ;) Gleder meg til å fortsette å trene, synd man er avhengig av andre for å få trent.

Det ble dessverre ikke så mange bilder i helga, Hedda løp så vannvittig fort så de fleste bildene ble omtrent slik:


Til slutt vil jeg gratulere Heddas halvsøster Puma og matte Lotta med fantastisk innsats i helga, med opprykk til eliteklassen i jakt. Dere er suverene! :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Pussig at Hedda syntes det var morsom å løpe i skogen og finne folk. Det hadde jeg aldri trodd :-)

Anonym sa...

Hei Hedda og Anja! så gøy å finne bloggen deres! vi skal nok følge med på dere, selv om vi sikkert sees på endel treninger :-) god helg!

Anonym sa...

Hej på er !!!

NU vet jag vad rundering är *ler*, jag trodde nämligen det var utställningsträning. Jag får nog läsa på norskan lite till *skrattar*

Härlig arbetsmaskin du har !! Pussa på henne om du hinner med i farten.

KRAM KRAM från tjejerna i Sverige

Anonym sa...

Kanskje vi bare skal gjøre det? :-) kan jo snakke litt om det på torsdagen. dere kommer? :-)

Anonym sa...

Jeg visste ikke at dere hadde blogg før jeg så i dag at du hadde skrevet i Kjersti sin blogg om du kunne låne noen bilder til din! Morro, da kan jeg få fulgt litt mer med på den sorte dame da :)