onsdag 15. oktober 2008

Hedda 2 år

Idag fyller verdens beste Hedda to år! Det er helt utrolig hvor fort tiden går, for nøyaktig to år siden satt jeg overlykkelig på et hotellrom i Praha og feiret at Troja hadde fått valper og at det hadde blitt minst to tisper i kullet:-)GRATULERER også til Heddas søsken; Glimma, Ebba, Emma, Turbo, Melker, Kenzo og Spender.

Dagen har blitt feiret med at vi dro fra jobb etter lunsj, og rett på trening med Thomas/Pavlov, Mette/Pippi og Gitte/Ponny/Kane. Vi startet med fellessitt og fellesdekk som gikk veldig fint, deretter konkurransetrening. Det er utrolig nyttig med slik konkurransetrening innimellom, vi ble kommandert gjennom alle klasse 1-øvelsene og det dukket plutselig opp et par nye problemer. Hedda ble faktisk ganske forstyrret av å gå fri ved fot og gjøre høyre/venstre om og direkte inn i holdt rett ved siden av noen kjegler. Når jeg tenker etter er nok det en forstyrrelse vi har glemt å trene på.
Dessuten satte hun seg faktisk under dekk under marsj - to ganger - noe hun aldri har gjort tidligere. Stå under marsj og innkalling var tilnærmet perfekt:) Vi fikk også tatt et par økter med hopp over hinder, dette er noe vi så og si ikke har trent tidligere siden vi ikke har noe hinder selv. Ikke akkurat noen vanskelig øvelse, men greit å få tatt noen økter med det så jeg er sikker på at det er i boks. Planen er jo å starte i LP1 iløpet av høsten...

Ikveld har Hedda kost seg med en svinesvor, tror hun synes hun har hatt en ganske fin bursdag:-)

6 kommentarer:

Pippi sa...

Hipp hipp hurra! Er det ikke gøy å ha bursdag Hedda? :-) Du var flink idag, og vi gleder oss innmari til dere skal starte i LP1 (når enn det blir...) Ses på kurs imorgen!

Kjersti & Thea sa...

Gratulerer med dagen til verdens søteste flat!

Charlotte sa...

Så flinke dere er!! Gratuss med dagen til Hedda! Sokrates sender en nuss... (trolig plassert skikkelig ufint midt i stompen)

Ha en fin helg!

Pernilla & Glimma sa...

Hej & TACK för grattiset!!!

Spåret i appellen är på åker och 300 meter, lägreklass spåret är 1000 meter & i skog. Är du oxå lite sugen på brukset??
Jag fick verkligen blodad tand och ska nog starta lägre till våren.

Ha det gott!!
Massa kramar från oss.

Kjersti og Thea sa...

Du har blitt utfordret, sjekk bloggen min.

Pernilla & Glimma sa...

STORT GRATTIS till en strålande debut i lydnaden!!! Vi önskar er Lycka Till i fortsättningen och det är så roligt att få följa er.

PUSS från ½-syster Glimma & KRAM från mig.