søndag 29. juni 2008

Utstilling på Bjerke 29/6-08

Idag har vi vært på utstilling på Bjerke i strålende solskinn.
Hedda har ikke vært stilt ut siden Bjerke ifjor, så jeg var ganske spent på hvordan resultatet kom til å bli. Hele 72 flatter var påmeldt, 8 stk i unghundklasse tispe. Hedda oppførte seg stort sett ganske bra i ringen, men klarte ikke styre seg for et lite gledeshopp en av gangene vi skulle løpe;)
Resultatet ble en førstepremie, men vi ble dessverre ikke plassert videre. Er egentlig ganske fornøyd uansett siden Hedda oppførte seg så fint. Dessuten fikk vi en veldig fin kritikk;

"Utmerket type. Vakker velbygd unghund. God størrelse, godt kjønnspreg, flott siluett, god muskulatur og brede lår. God benstamme, bra bevegelser fra siden + bakfra. Veiver noe sett forfra. Utmerket pels."


Dessuten benyttet jeg også anledningen til å få Hedda øyelyst idag med resultat FRI for alt det ble undersøkt for. Har faktisk tenkt til å melde meg på hele fire utstillinger til iløpet av sommeren, så får vi se om det blir bedre plasseringer siden.

Det morsomste idag var at Heddas pappa, Oliver, plasserte seg som andre beste hannhund og fikk cert, altså ble han NUCH. Oliver strålte i ringen idag, og det var flere av de andre deltakerne som kom bort etterpå for å si hvor fin de syntes han var:)

Smarte meg hadde feilberegna hvor mye batteri det var igjen på kameraet, så det ble ikke så mange bilder. Veronica tok endel bilder av oss i ringen som hun lovte å sende, så det kommer flere bilder etterhvert.

Grattis også til Heddas kullsøster Glimma som ble plassert som nr 4 i UK i Borås idag og fikk CK:)

Heddas halvsøster Puma hadde ikke hellet med seg idag og fikk en blå sløyfe, men til gjengjeld vinner dere jo om trent ALLE ANDRE konkurranser dere deltar i ;)


Hedda står pent:
Dommeren ser på vakre Oliver


Oliver kan både stå...

...og løpe pent:


EDIT:
Veronicas bilder av vakre Hedda:

6 kommentarer:

Anonym sa...

Selveste Black Beauty jo!! Flinke er dere:-) vi håper jo dere blir med på flere utstillinger, hvem er de fire dere skal på i sommer; moss og ? (Fjellbildene er til for å minne meg på at vi må mere, mere og enda mere på fjellet...!) Ses på onsdag ;-)

Anonym sa...

GRATTIS tjejer till en strålande insats idag !! Det verkar som att det trillar in Championat för oss svenskar så fort du & Hedda är på plats, först Pumas NLCH och nu Olivers NUCH. Kanske ska du följa med mig till Danmark i augusti *skrattar*

Stor KRAM från Lotta & Puma... som i mattes ögon allt var vackrast i Borås idag ;)

Anonym sa...

Grattis Hedda till fin fin kritk.
Fick bilder av Virre och du är så vacker och väldigt lik din mor Troja.
Kram Gunilla

Anonym sa...

HEj på er tjejer,
nu har jag lagt ut de bilderna på vackra Hedda !!! Åh så fin hon är. De får passa sig i ringen framöver *fniss*

KRAM på er och ha en skön sommar !!

Anonym sa...

hei! har du ikke oppdatert etter mh`n enda?;-) trøtt igår eller? snks senere idag!

Anonym sa...

*G*R*A*T*T*I*S* till dagens 1:a och som grädde på moset med HP.
Det är så roligt då det piper i mobilen och man får veta vad syskonen mfl hittar på.

Ha en fortsatt trevlig helg.
Kramis.
Ps. Vi saknade er idag på syskonträffen. Förtsår ju att det är långt att åka. Hoppas att vi ses nån mer gång framöver. Ds