lørdag 4. juli 2009

Årets første utstillinger

Forrige helg var vi i Trondheim på utstilling sammen med Mette og Pippi. Som alltid var det veldig hyggelig å være på roadtrip med våre favorittreningskompiser, men jeg tror ikke vi kommer til å kjøre sååå langt for å dra på utstilling igjen ;-) Drøye 7 timer effektiv kjøring er litt i det lengste laget.

Lørdag var det utstilling med Retrieverklubben, dommer for dagen var Arne Foss. Det var hele 14 tisper i åpen klasse. Kritikken lød som følger;
"Meget god type. (....) Noe lyse øyne. Kunne vært noe bedre vinklet i front. Vel (...) benstilling, gode sidebevegelser. Noe hasetrang. Bra pelsstruktur. Velvist. Våkent temperament."
Jeg setter alltid pris på å få høre at hunden er velvist da jeg bestandig synes alle andre ser så mye flinkere ut til å vise frem hundene sine ;-)


Søndag var det NKK-utstilling på en veldig støvete grusbane. Dommer var svenske Yvonne Larsson.
"Bra storlek og typ. Vakkert hode og uttrykk. Velutviklet brystkorg og forbryst. Bra rygglinje. Kunne hatt ngt kraftigere benstamme. Rør sig ok."

Begge dagene fikk Hedda 1AK, men ble ikke plassert videre. Helt ok, da det var store klasser og mange fine hunder :-) Det ble dessverre ingen bilder fra utstillingene, men en liten videosnutt fra lørdagen;Det blir nok ikke mange utstillinger på oss i år, antakelig kommer jeg til å stille på Bjerke i august, og kanskje en utstilling i Sverige til høsten (hvis jeg får overtalt Mette til å bli med).

Til slutt vil jeg gratulere Lotta og Heddas halvsøster Puma med dansk lydighetschampionat idag, på Lottas bursdag! Puma har fra før av SLCH og NLCH, så det vil si at de nå kan smykke seg med tittelen NORD LCH!!! Vi gratulerer så mye, dere er virkelig best, og ikke uten grunn våre LP-idoler :-)(bildet et lånt fra Lottas hjemmeside)

4 kommentarer:

Lotta & Puma sa...

TACK Anja för dina goa ord !! Åh jag är så lycklig, nu kan jag sluta med lydnaden.. det har jag länge velat.

Men KANSKE KANSKE försöker vi med en INT lydnad i Norge nästa höst... det finns ju en titel till vi skulle vilja ha *skrattar*

OJ vad fin Hedda är !! Grattis till fina kritiker ... det är inte lätt att placera sig i dagens stora konkurrenser. Men det kommer för vackra Hedda, jag lovar !

KRAM på er våra favvotjejer i Norge

Lotta sa...

Glömde... du måste meddela mig om du åker till Sverige och ställer ut... Kanske kan jag åka på samma utställning då om det inte krockar med något annat.

KRAM igen

Cert-Pippi sa...

Hæ? Langt å kjøre til Trondheim?:-)
Det synes forsåvidt vi også...godt det var fint vær!

Hedda har jammen flink halvsøster!! Skjønner at vi må legge oss i hardtrening:o) Ses på trening i ettermiddag!

Pernilla & Meya sa...

TACK för hälsningen hos oss. Det är så mysigt att vara mamma & jag njuter för fullt.

GRATTIS till vackra Heddas fina kritiker & Lycka Till på kommande aktiviteter.

Ha en fortsatt skön sommar.
Kramisar från oss.